Gevaarlijke goederen op een veilige manier vervoerd

ADR Transport: vervoer van gevaarlijke stoffen op de veiligste manier

LD Trans – Wellen - ADR transport

Internationaal vervoer van gevaarlijke goederen kan niet zomaar door iedereen uitgevoerd worden. Hiervoor hebt u een aantal erkenningen en certificaten nodig die blijk geven dat u voldoende opgeleid bent om soortgelijke opdrachten uit te voeren.

Op LD Trans kan u vertrouwen

ADR, wat staat voor “Accord européen relatif au transport international de marchandises Dangereuses par Route”, zorgt eigenlijk voor meer veiligheid op de weg door enkel de toestemming te geven aan bepaalde mensen om dit transport uit te voeren.

De chauffeurs van LD Trans beschikken over alle nodige certificaten en opleidingen om ook uw ADR Transport vanuit Limburg en de rest van België perfect en zonder problemen uit te voeren. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij perfect elke situatie kunnen inschatten en steeds weten welke maatregelen er dienen genomen te worden om de veiligheid te garanderen. Wij staan in voor zowel nationaal als internationaal ADR Transport.

Overslag en opslag van gevaarlijke stoffen

Naast voor vervoer van gevaarlijke stoffen kan u ook op ons rekenen voor opslagruimte voor deze goederen tot wel 1000 vierkante meter.

Met gevaarlijke goederen bedoelen we alle gevaarlijke stoffen behalve springstoffen (dynamiet, kogels) en gasopslag.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over ons ADR Transport te Limburg.

Contactgegevens

LD Trans BVBA
Kalverstraat 14
3830 - Wellen

Tel.: 011 96 06 80

BTW BE 0874.538.934

Transportfirma | ADR Transport | Transportbedrijf | Coiltransport | Opslagruimte huren | Koerierdienst